Nablijven

IJsselstein, 30 april 2021

Lieve Isa,

Goed nieuws, Ies! De BSO is weer open. En jij wilde heel graag naar de BSO toe. Want daar kan je lekker spelen. Dat had je al een aantal keer aan mama en aan mij verteld. En dit is een win-win. Jij hebt het naar je zin, en mama en ik hebben wat meer tijd om echt gefocust te kunnen werken.

De BSO is in hetzelfde gebouw als je school, dus dat is ook lekker makkelijk. We hoeven je niet om 14.00 op te halen om je gelijk naar de BSO te brengen. Dus we hebben je gelijk ingeschreven. Maarja, toen was de BSO nog gesloten. En nu is ‘ie dus open.

Je bent ondertussen drie keer geweest en het is elke keer leuk. Sterker nog, je bent een beetje verdrietig en boos op ons als we je komen ophalen. Zo leuk is het., De eerste keer kwamen je om 17.00 ophalen. Terwijl je tot 18.00 mocht blijven. Dat sloeg natuurlijk nergens op, volgens jou. De dag erna zijn we om 17.45 gekomen. Toen wilde je nog twee minuutjes blijven. Dus we waren weer te vroeg.

Woensdag ben je een hele dag gegaan, omdat het vakantie is. We hebben je om half negen gebracht en rond half zes opgehaald. Je bent daar dus negen uur geweest. Toen ik je kwam ophalen was je het laatste kind wat er nog zat. Maar je wilde nog steeds niet mee. Er was nog tijd om te spelen.

Nou, dat zijn allemaal goede signalen volgens mij.

Ik hou van je!
Papa

Leave a Reply