Logeren

Den Haag, 21 oktober 2020

Lieve Isa,

Het is vakantie! Alweer. Het voelt alsof de vorige vakantie net voorbij is, terwijl er toch weer zes weken voorbij zijn gevlogen. Voor jou zal het wel lang hebben gevoeld, maar voor je moeder en voor mij voelde het heel snel.

Nu vind je vakantie niet zo heel leuk. Niet omdat het niet leuk is om vrij te hebben, maar omdat het nog leuker is om naar school te gaan. Je hebt het daar enorm naar je zin.
Maar in de vakantie, dan kan je niet naar school. Daar komt nog eens bij dat mama en ik gewoon moeten werken, dus dat er thuis ook niet heel veel te doen is. Dus we moeten wat voor je verzinnen om de vakantie door te komen. En dat betekent dat je lekker veel gaat logeren!

Afgelopen weekend was je met Wes bij opa Erik en oma Thea. Dat vind je altijd heel erg leuk. We hebben jullie zondag opgehaald, en zijn weer naar huis gegaan. Gisteren, dinsdag, heb ik je naar oma Elma en bonpa gebracht, waar je ook twee nachtjes gaat logeren.

Je hebt het ook altijd heel erg naar je zin bij oma en bonpa. Ze hebben alweer foto’s doorgestuurd waarin jij in een zelfgemaakte gevangenis zit en dat je dat heerlijk en gezellig vindt. Genoeg te doen dus!

Morgen komen Wes en ik je weer ophalen. En dan is de vakantie alweer bijna voorbij, en mag je dus alweer bijna naar school.

Nu al zin in!

Ik hou van jou!
Papa

Leave a Reply