Gastvrouw zijn

Den Haag, 7 oktober 2020,

Lieve Isa,

Neef Aris is twee nachtjes komen logeren! En dat vond jij, natuurlijk, ontzettend leuk.

Zondagavond ben ik Aristides gaan ophalen in Ede. Rond kwart over acht waren we thuis. Jij moest eigenlijk al in bed liggen, maar mocht wakker blijven om Aris te verwelkomen. Aris moest eigenlijk ook al naar bed, dus we zijn snel met hem gaan tanden poetsen, plassen en omkleden. Aris was toen ook klaar om naar bed te gaan. En toen kwam de volgende verrassing: jij en Aristides mochten samen in het logeerbed slapen. En dat was beregezellig.

Mama en ik zaten nog even in de huiskamer, dus we konden goed meeluisteren. Aris en jij hebben eerst nog even gespeeld. Daarna hebben jullie even gekletst. Daarna hebben jullie heel lang gesnurkt.

De volgende dag was een maandag, dus Wes ging naar de creche en jij moest naar school. Aris heeft geholpen met jullie naar school brengen, en daarna is hij weer met ons mee naar huis gegaan. Na school is hij weer meegegaan om je op te halen, en daarna hebben jullie weer heerlijk gespeeld. Jullie zijn wel een stel boeven samen, maar dat maakt het ook wel leuk.

‘s Avonds hebben we pannenkoeken gegeten. Aris en jij kregen speciale, groene drakenpannenkoeken. Die vonden jullie erg lekker. Na het eten nog een lekker ijsje als toetje, en daarna weer lekker keten, totdat jullie naar bed moesten. Jullie hebben weer samen geslapen. Supergezellig.

En de volgende dag mocht Aristides weer naar huis. Oma Elma is langsgekomen en die heeft Aristides met de trein naar huis gebracht. Jullie vonden het allebei geweldig.

Ik hou van je!
Papa

Leave a Reply