Familie opzoeken

Den Haag, 18 augustus 2020

Lieve Isa,

Vorige week was een drukke week voor je. Op dinsdag ben je gaan logeren bij opa Erik en oma Thea. In Zeeland. Daar staat een vakantiehuisje waar ze elk jaar twee weken in zitten. En jij mag eigenlijk elk jaar een paar daagjes komen logeren. Op dinsdagavond ben je met tante Soof in de trein gestapt, en op vrijdag zijn Wes en ik je weer komen ophalen.

In de tussentijd heb jij heel druk gespeeld. Met Puk en opa en oma en tante Soof. Op het strand en in het huisje. Je hebt lekker pasta gegeten en ijsjes. Heel veel ijsjes. Je had je eigen bedje, maar bent stiekem bij oma in bed gekropen, zodat opa Erik in jouw bedje moest slapen. En je bent een keertje gevallen. Toen wilde je heel graag naar huis. Maar de volgende ochtend wilde je toch liever blijven spelen, dus hebben we dat afgesproken.

Vrijdag was je weer thuis. Mama die ging een weekendje weg, en daarom zijn wij naar oma Elma en Bonpa gegaan. Je bent dus een uurtje thuis geweest, voordat we weer weg gingen. Bij Bonpa en oma heb je weer druk gespeeld. En pasta gegeten en ijsjes. Veel te veel ijsjes. Maar ook lekkere fruitjes, en worteltjes. Op zaterdag kwam Aristides ook. Hij bleef ook een nachtje slapen. Samen hebben jullie gerend en geschreeuwd en in het badje in de tuin gespeeld. Ook hadden jullie een schatkaart gevonden, en zijn we met z’n allen buiten de schat gaan zoeken. En we zijn naar de kinderboerderij geweest.

Zondag wilde je eigenlijk nog niet weg, omdat Aristides er ook nog was. Maar Aris ging met zijn papa en mama ook snel weg, naar Schiphol, op vakantie. Wij gingen mama ophalen van haar weekendje weg. Mama zat bij Omi Lenie, en daar zijn we nog een half uurtje gebleven. Jij hebt daar een cadeautje van mama gehad en een lekker koekje van Omi, en toen zijn we weer in de auto gestapt en naar huis gereden. Die avond kon je eindelijk weer in je eigen bed slapen, na vijf nachtjes weg. Je was wel lang weg, maar je vond het heerlijk.

Ik hou van je!
Papa

Leave a Reply