Logeren

Den Haag, 22 juli 2020

Lieve Isa,

Het is nu de derde dag van de vakantie en je verveelt je al een beetje. Mama en ik moesten gewoon werken, dus we konden wat minder met jou spelen. Wes wat op de creche.

Jij hebt in die twee dagen al een aantal prachtige tekeningen gemaakt, jezelf make up opgedaan, schooltje gespeeld met je knuffels en heel Netflix uitgekeken. Je begint met meer aandacht vragen dan normaal. En dat begrijpen we heel goed.

Wat wel wat onhandig is, is dat je je aandacht vraagt op het moment dat we duidelijk met iets anders bezig zijn, zoals bellen met onze collega’s. Dan kom je ernaast staan en vraag je wat we aan het doen zijn. Of je roept dat je honger hebt en een cracker wilt. Volgens mij weet je op zulke momenten heel goed dat we onze aandacht even ergens anders bij nodig hebben, en kom jij even controleren of we je niet zijn vergeten. Ofzo.

Tijd om je uit logeren te sturen dus. Gelukkig zijn er genoeg mensen waar je graag naartoe gaat en die jou ook heel graag zien, dus wel hebben al wat afspraken gemaakt. Dit weekend ga je een nachtje met Wes bij opa Erik en oma Thea slapen. Over een paar weken ga je bij Aristides logeren. In de tussentijd ga je denk ik ook nog een keertje bij oma Elma en Bonpa logeren. Oma Elma was gisteren bij ons, en ze heeft je uitgenodigd, dus dat gaat wel gebeuren.

Gelukkig vind jij het ook allemaal heel leuk. Je zal maar zien. Voordat je het weet is de zomervakantie voorbij.

Ik hou van je!
Papa

Leave a Reply