Verjaren

Den Haag, 18 maart 2020

Lieve Isa,

Lieve schat, je bent 4 jaar oud geworden! Ik vind je nu heel groot. Dat vind je zelf ook. Wil je weten hoe we je vierde verjaardag hebben gevierd?

Allereerst: het Coronavirus heerst nu. Iedereen wordt aangeraden om niet te veel de deur uit te gaan, dus we hebben besloten om geen bezoek uit te nodigen. Dat doen we later nog een keer, als het virus weer is verdwenen.

En nu het leuke! Je werd ‘s ochtends wakker. Mama vroeg je om nog even in je bed te blijven liggen. Wij kwamen iets later zingend je kamer in, met alle cadeautjes die we voor je hadden gekocht en die de familie naar je had opgestuurd. Wij hebben een fototoestel (roze) voor je gekocht. Van oom Koen en tante Vief heb je twee jurken gekregen, eentje met poezen, eentje zonder. Omi Lenie heeft een boekje (Gorgels) naar je opgestuurd en Charlotte, Roel, Simon en Matteo hebben een Frozen-pakket opgestuurd. Hier zaten koekjes in, een kleurboek en een Anna-jurk, met vlecht en toverstaf!

Je vond het geweldig, allemaal! Je hebt gelijk de poezenjurk aangedaan, totdat de Anna-jurk was uitgepakt, toen moest die aan. Je hebt de hele ochtend getoverd en foto’s gemaakt. Ook hebben Charlotte, Simon en Matteo nog gebeld. Bonpa en Oma hebben ook nog gebeld, net zoals Omi. Rond de lunch kwam tante Soof, om een stukje taart mee te eten.

Je had samen met mama je verjaardagstaart uitgezocht. Het was een fototaart, met een foto van jou als tijger geschminkt erop. Ook hadden we een kaarsje in de vorm van een 4 voor op de taart. Je hebt helemaal zelf het kaarsje uitgeblazen. Helaas vond je de taart niet zo lekker om op te eten, dus heb je maar een bakje chips gegeten.

‘s Middags heb je het lekker rustig aan gedaan. Je hebt in je Anna-jurk lekker wat televisie en tablet gekeken. Opa en oma hebben nog gebeld, net zoals oom Koen en tante Vief. Voor je het wist, was het alweer avond. Jij mocht kiezen wat we gingen eten. Het werden frietjes! Je hebt heel wat gegeten, ondanks dat je al cupcakes had gegeten, en chipjes (en ergens ook een verdwaalde mandarijn).

Toen we je ‘s avonds vroegen of je je echt jarig voelde, zei je ja. Je voelde je helemaal vier jaar oud en een grote meid. Mama heeft je lekker naar bed gebracht en je je nieuwe boekje voorgelezen. Je bent lekker laat in slaap gevallen.

Ik hou van je!
Papa

Leave a Reply