Naar de zee!

Den Haag, 3 juli 2019

Lieve Isa,

Afgelopen weekend zijn we er even tussenuit geweest. Mama, Wes, jij en ik, zijn samen met oma Elma, Bonpa, ooms Teije en Hidde, tante Talia en Aristides een weekendje naar Cadzand-Bad geweest, een park aan de zee. Voordat we vrijdag in de auto stapten, hadden we je al verteld dat we op vakantie naar de zee gingen, en dat vond je heel leuk. Je was al vanaf woensdag ons aan het vertellen dat je op vakantie naar de zee wilde. Ook toen we vrijdag in de auto zaten, heb je ons dat nog even uitgelegd.

Toen we in het huisje in Cadzand-Bad aankwamen, waren we de eerste. We hebben de auto leeggegooid en zijn naar het strand gelopen. Vooral omdat jij bleef roepen “vakantie aan de zee!”. Bij de zee aangekomen, wilde jij gelijk je kleren uittrekken en in de zee springen. Mama is met jou meegelopen naar het water en ik ben met Wes wat te drinken gaan halen. Jullie kwamen ietsjes later bij ons zitten en daar hebben de leukste foto ooit gemaakt. (Vraag er maar naar.)

Inmiddels waren oma Elma en Bonpa ook in het huisje aangekomen, samen met oom Hidde en tante Talia. We besloten om terug te lopen. Onderweg kwamen we Hidde en Talia tegen, die even naar het strand wandelden. Terug bij het huisje werd er door iedereen geknuffeld. Bonpa en oma waren weer heel blij om je te zien. Even later kwamen ook oom Teije en Aristides aanrijden. We hebben met z’n allen wat gegeten, en jij hebt lekker veel met Aris gespeeld.

Zaterdag en zondag zagen er hetzelfde uit. Wakker worden, met Aris spelen, naar het strand, met Aris spelen, tussendoor wat eten en drinken. Ruzie met Aris, weer goedmaken en verder spelen. Avondeten, en weer slapen. Je hebt gevoetbald, met schepjes in het zand gespeeld, krijgertje gedaan, met je knuffels gespeeld, Wes kusjes gegeven, televisie gekeken en nog veel meer. Je vond het ontzettend leuk! Alleen in de zee spelen wat uiteindelijk wat minder leuk, omdat je wat uitslag had door de hitte. Het zout in het zeewater prikte heel erg, en dat vond je niks. Op het strand spelen met een emmertje zeewater was dan wel weer leuk. Op de terugweg naar het huisje ben je toen bijna in slaap gevallen in de bolderkar.

Aris en oom Teije zijn zondagavond weer naar huis gegaan. Wij pas op maandagochtend. Je hebt iedereen een dikke kus of knuffel gegeven en we zijn vertrokken. Jij vond het ook wel weer genoeg. Het is altijd heel leuk met de familie, maar van zoveel spelen word je ook heel moe.

We zijn op de terugweg nog even gestopt om een broodje te eten. De broodjeszaak waar we waren, was van twee mensen met twee jonge kinderen, die gelijk met jou wilden spelen. Heel leuk en supergezellig. Maar wat jij het leukste vond, was toch wel de lolly die je daar kreeg. Die heb je lekker opgepeuzeld in de auto. Daarna heb je een klein dutje gedaan, en toen waren we alweer thuis.

Volgend jaar weer!

Ik hou van je!
Papa

Leave a Reply