Klauteren

Amsterdam, 17 juni 2019

Lieve Isa,

Afgelopen woensdag en afgelopen gisteren ben je naar Monkey Town geweest. Woensdag was je daar met Bonpa, oma Elma en Aristides. Gisteren was je er met Bonpa, Oma, mama, Wes en ik. Je had het woensdag zo naar je zin, dat we gisteren besloten weer te gaan. Jij had er wel zin in. Je reed op de driewieler naar Monkey Town, terwijl je de hele tijd “Monkey Town, Monkey Town” aan het zingen was.

En je hebt het enorm naar je zin gehad! Je was aan het rennen, springen, klimmen, vallen, kletsen, drinken en weer klimmen en rennen. Ze hebben bij Monkey Town heel veel om op te klimmen, twee glijbanen, een aantal trampolines, wat ballenbakken, een voetbalveldje op de eerste verdieping, en een heleboel grote legoblokken, waarmee je vanalles kan bouwen.

We kwamen gisteren daar aan, en jij rende gelijk naar een tafeltje toe, schopte je schoenen uit (en zette ze netjes op de tafel), vertelde mij dat ik mee moest komen en rende weg. Ik moest mijn schoenen natuurlijk nog even uit doen, dus ik was je alweer bijna kwijt. Je hebt me eerst alles laten zien, en daarna moest ik meeklimmen en met je van de glijbaan af. Uiteindelijk hebben we krijgertje gespeeld. Ik moest jou pakken, en jij ging er zo snel als je kon vandoor. Monkey Town is meer gemaakt op jouw lengte dan op die van mij, dus je was vaak een stuk sneller dan ik, omdat ik op m’n knieĆ«n of gebukt ergens doorheen moest ploeteren. Traplopen deed ik dan wel weer sneller dan jij.

Natuurlijk heb je niet alleen met mij gespeeld. Oma is ook een paar keer met je het doolhof in gegaan, en mama ook een keertje. Mama heeft ook nog wat filmpjes gemaakt, dus vraag daar maar naar.

Twee uurtjes later zijn we weer teruggegaan naar het huis van Bonpa en Oma. Ik was vrij moe, maar jij leek nog veel energie te hebben, al had je wel een roze blos op je wangen en was je een beetje hyper. Het terugfietsen ging al wat moeizamer, maar je hebt het goed volgehouden. Thuis een flesje en wat televisie kijken. Ik dacht dat je zo in slaap zou vallen, maar je bent de hele tijd wakker gebleven. Totdat we in de auto naar huis reden ‘s avonds. Toen ben je gelijk in slaap gevallen, en ben je pas weer rond 11 uur ‘s avonds wakker geworden. Toen wilde je nog wel eventjes met ons knuffelen, en daarna ben je je eigen bedje weer ingedoken en heb je de rest van de nacht geslapen. En vanochtend was je weer vrolijk!

Ik hou van je!
Papa

Leave a Reply