Plassen

Den Haag, 9 juni 2019

Lieve Isa,

Grote ontwikkelingen! Je bent de laatste dagen heel goed op het potje aan het plassen. Je bent zo goed bezig, dat je vaak uit jezelf roept dat je moet plassen, en dan al naar het potje toe rent. Een keer deed je zelfs dat niet. Ik was op werk, mama was boven de was ophangen. Toen ze beneden kwam, zag ze dat jij een plasje op het potje had gedaan, had geveegd, broek weer aan had gedaan, en weer voor de televisie bent gaan zitten.

Goed, het gaat niet altijd goed. We hebben een keer gehad dat je heel nodig moest plassen en naar de badkamer rende, maar mama zat toen op de wc en de deur was op slot. Je kon het niet meer inhouden, en je plasje lag op de vloer. Soms ben je ook afgeleid. Dan ben je tablet of televisie aan het kijken, en dan vergeet je even dat je geen luier aan hebt en op het potje moet plassen. Dus we hebben soms wat natte plekken op of achter de bank.

Maar de rode draad is dat je best aan het doen bent om je plasjes op het potje te doen, en dat mama en ik dat heel goed vinden, en heel trots op je zijn. Voor elk plasje op het potje krijg je een sticker, die je op de kast mag plakken. De kast begint aardig gekleurd te raken, en dat zien we graag.

Ik hou van je!
Papa

Leave a Reply