Dansen

Amsterdam, 12 september 2018

Lieve Isa,

Je houdt van dansen. Samen met mama en/of papa. Alleen voor de spiegel. Met je opa’s en oma’s, ooms en tantes. Zeker met neef Aris! Op school. Thuis. Voor de spiegel. Allemaal en overal leuk. Niet dat je nu alleen maar aan het dansen bent, maar je bent wel altijd in voor een dansje, en je doet het ook spontaan vanuit jezelf.

Een tijdje geleden lag er een flyer in onze brievenbus. Een dansschool een stukje verderop had een open dag, en je kon daar ook peuterdansen! Als volgroeide peuter die dansen leuk vindt, dachten je mama en ik dat dit misschien wel iets voor jou zou zijn.

We zijn naar de open dag gegaan. Er waren helaas geen demonstraties met peuterdans, dus we hebben je opgegeven voor een proefles, en zijn weer snel weggegaan. Niet naar huis, nee nee, we gingen wat boodschapjes doen en een ijsje eten. Toen ik vroeg welke jij wilde (“Geel!”), gaf jij aan dat je een mango-ijsje wilde. Daar heb je lekker van gesmuld. Mama’s ijsje en die van mij zagen er ook lekker uit, dus daar heb je ook wat hapjes van gekregen.

Vanochtend was je eerste les dansen. Ik was er zelf niet bij, maar Jora zei dat je zonder problemen de danszaal in liep. Mama hoefde er niet eens bij te zitten. Na een half uur was de les voorbij. Jij wilde niet naar huis, het was te leuk. Dus mama heeft je ingeschreven voor dansles.

Veel plezier, Ies!

Ik hou van je!
Papa

Leave a Reply