Pauzeren

Den Haag, 30 maart 2017

Lieve Isa,

De laatste update is alweer even geleden. Ondertussen ben je bijna twee weken één jaar oud. Om eerlijk te zijn, is er weinig veranderd.

De afgelopen twee weken waren niet heel anders dan normale weken. Er is ook niet heel veel spannends gebeurd. Afgelopen weekend kregen we wat bezoek. Sanne kwam op zondag lunchen. Ze had nog een cadeautje meegenomen voor je verjaardag: speeltjes voor in bad! De speeltjes hebben we ondertussen getest, en je bent er heel tevreden mee. Iets later in de middag kwamen Diede en Dany langs om een drankje te doen en om te blijven eten. Bij het avondeten was ook ome Hidde er. Het was dus een gezellige boel. We hebben die avond risotto met groente en gerookte kip gegeten, en jij smulde lekker mee.

Afgelopen woensdag is oma Elma weer komen oppassen. Ze was de dagen daarvoor ziek, en nog steeds niet helemaal lekker, maar ze wilde toch graag komen oppassen. Jullie hebben samen een lekker rustig dagje gehad.

Vandaag komt Tessa langs. Tessa is de afgelopen maanden druk bezig geweest met haar opleiding, en is daarvoor in Italië en in China geweest. Nu heeft ze jou al die tijd moeten missen, dus ze grijpt de eerste mogelijkheid aan om weer even met jou te komen spelen. Ik had haar beloofd dat we pannekoeken eten. Gelukkig gaan die er bij jou altijd wel in.

Komend weekend gaan we weer naar je grootouders in Waalre. Jij en Jora vertrekken morgenavond al. Ik heb dan nog een borrel in Leiden, dus ik kom de volgende dag. Opa Erik en oma Thea kunnen niet wachten om je weer te zien.

Ik hou van je!
Papa

Leave a Reply