Thuiskomen

Den Haag, 27 januari 2017,

Lieve Isa,

Tot iedereens grote verbazing zijn we maandag niet naar Marbella gegaan. We waren allemaal wat moe, waardoor we liever een laatste, luie dagje wilden doorbrengen in het dorp La Cala de Mijas. We hebben het dus lekker rustig aan gedaan. We zijn eerst een drankje gaan doen aan een terrasje en later hebben we ook geluncht. Jij was met vlagen heel moe, dus we hebben jou ‘s middags je dutje laten doen in het hotel. ‘s Avonds bij het eten had jij weer plezier met iedereen (nog een lolly gekregen!), en dat was het eigenlijk wel voor maandag. We zijn vroeg naar bed gegaan, want de volgende ochtend moesten we vroeg weg!

Dinsdagochtend om 04:00 ging de wekker. Mama en ik snel douchen en de laatste dingetjes inpakken, uitchecken en naar de taxi lopen. De taxi was er om 04:45 om ons naar het vliegveld te brengen. Jij was net wakker, en had een flesje achter je figuurlijke kiezen, dus je vond het allemaal nog wel leuk en interessant. Op het vliegveld aangekomen hebben we de koffer ingecheckt, zijn we door de douane gegaan en hebben een broodje gegeten. Toen vond jij het wel weer mooi geweest, en ben je een dutje gaan doen. Dat betekende helaas dat je goed was uitgeslapen toen we uiteindelijk met het vliegtuig de lucht in gingen. Vliegen vond je niet zo interessant. Opstijgen ging prima, maar 3 uur op schoot zitten, was toch iets te lang. Het dalen was ook geen pretje. De oren van mama en van mij zaten helemaal dicht, en we denken die van jou ook. Je had het in ieder geval niet naar je zin.

Eenmaal geland, stond je oma Thea ons op te wachten. Je was heel blij haar te zien. We zijn snel naar Waalre gereden, waar je eindelijk wat te eten en een schone luier kreeg. Ietsjes later kwam opa Erik ook thuis. Je was net zo blij hem te zien als eerder je oma. De rest van de dag heb je eigenlijk met Thea en Erik geknuffeld, totdat je naar bed moest. Daarna heeft de rest nog een spelletje gespeeld.

Eigenlijk was de vakantie nu afgelopen. Woensdagochtend zijn we nog even bij Erik en Thea in Waalre gebleven. Begin van de middag gingen we naar huis, dat was ook weer even wennen. Jij hebt thuis leuk gespeeld met al je speeltjes die je al een week moest missen. Voor de rest is er weinig spannends gebeurd deze week. Donderdag was papadag, wat heel gezellig was. Papa heeft heel veel kusjes van je gekregen, maar je wilde niet echt gaan slapen. Vrijdag ging je weer naar de kinderopvang, waar je het ook heel erg fijn had. Je hebt daar heel gezellig met de andere kindjes gespeeld. Het is nu avond, en we zijn aan het wachten totdat Sanne en haar dochter, jouw grote vriendin, Reza langskomen. Nog even geduld!

Ik hou van je!
Papa

 

Leave a Reply