Schommelen

Cala de Mijas, 22 januari 2017,

Lieve Isa,

Vrijdag was een veel betere dag dan de dagen daarvoor. Het was zonnig en een paar graden warmer. We besloten om ‘s ochtends een strandwandeling te maken. We zijn zo’n 2,5 uur weggeweest. We zijn eerst een uur richting Marbella gelopen, jij bij mij op m’n buik. Op een gegeven moment konden we niet meer verder, het pad hield op. We zijn dus omgedraaid. Dat was ook het moment dat jij besloot om in slaap te vallen. Clever girl. Op de terugweg zijn we eventjes gestopt bij een cafeetje om een drankje te doen. Daar ben jij weer wakker geworden. Rond een uur of twee ‘s middags waren we weer in het hotel, waar we een dutje hebben gedaan.

‘s Avonds hebben we weer in het hotel gegeten. Jij had wel trek, maar de mensen om je heen waren nog veel interessanter. Je had sjans met een ouder stel twee tafels verderop, die af en toe naar je zwaaiden, twee jongens aan het tafeltje naast ons, die alleen nog maar aandacht voor jou hadden en je naam aan het roepen waren, en met de kok. De kok was zo van je onder de indruk, dat hij een lolly aan je gaf. Dat vond jij natuurlijk helemaal geweldig. Die avond heb jij je eerste lolly ooit gegeten. Later zijn we nog even een snack gaan halen bij de supermarkt.

Zaterdag hebben we het lekker rustig aan gedaan. We zijn laat opgestaan, en zijn aan het begin van de middag pas weggegaan. We hebben een rondje door het dorp gelopen, en vervolgens gekeken of we over het strand de andere kant, richting Fuengirola, konden lopen. Dat kon niet, dus we hebben even lekker op het strand gezeten en hele mooie foto’s van jou gemaakt. ‘s Avonds heb jij weer gesjanst met oude bekenden en nieuwe vrienden gemaakt. Dit resulteerde in… nog een lolly! Deze heeft papa voor je opgegeten. Rustig dagje al met al.

Zondag was als zaterdag. We zijn dit keer iets eerder er op uit gegaan, rond kwart over tien. We zijn weer door het dorp, naar het strand gelopen. De eerste stop was de speeltuin (van Butibamba). Mama en papa zagen hier een schommel waar jij veilig in kon zitten, dus je hebt hier voor het eerst geschommeld! Je vond het heel leuk. Zo leuk, dat we er een filmpje van hebben gemaakt.

We hebben vervolgens een drankje gedaan in het stadhuis van La Casa de Mijas. Een uurtje later zijn we langzaam teruggelopen naar het hotel, omdat jij in slaap begon te vallen. Daar hebben we even in de bibliotheek gezeten. Jij was toen weer helemaal wakker, waardoor we hebben besloten om te gaan lunchen in het dorp. Dat vond jij helemaal top, want je mocht meeeten van mama’s club sandwich. Na de lunch begon jij weer in slaap te vallen, dus zijn we weer terug gelopen naar het hotel. In de hotelkamer kostte het toch nog de nodige moeite om jou in slaap te krijgen. Na je ingezwachteld te hebben, heb je heerlijk geslapen. Vlak voor het avondeten werd je wakker, dus dat was onze cue. Tijdens het avondeten heb jij je derde lolly gekregen. (Deze heeft mama opgegeten.) De rest van de avond hebben we in de kamer doorgebracht. Jij hebt deze doorgebracht door te kruipen en te spelen met papa’s en mama’s schoenen.

Morgen… Marbella!

Ik hou van je!
Papa

Leave a Reply