december 2016

Den Haag, 27 december 2016

Lieve Isa,

Het is weer dinsdag en we zijn lekker samen thuis. Je hebt waterpokken, vooral op je beentjes, en je hebt beetje moeite met slapen. Vannacht ben je meerdere keren schreeuwend wakker geworden. Als je dan weer bij ons lekker lag, en ik je wilde terug leggen, moest je vaak weer na een uurtje huilen. Voor ons beide was het een bewogen nacht.  Het is nu 15.00 en je ligt al twee uur te slapen.

Afgelopen dagen waren erg bewogen. We zijn met Oma Elma en Opa Bernard naar Aken geweest. Daar heb je lekker met neef Aris gespeeld. Dit was heel gezellig, vervolgens hebben we bij Oma Thea en Opa Erik gelogeerd. Hier hebben je ouders even bij kunnen slapen en mocht je bij opa en oma op de kamer liggen. Die worden zo blij van je en vinden het zo jammer dat je zo ver weg woont. En dat laten ze zeker weten aan mij. De eerste Kerstdag zijn we naar Amersfoort gegaan voor de Kerstlunch met Oma en de tweede Kerstdag hebben we bij de familie van je vader doorgebracht. Beide dagen waren erg gezellig maar vermoeiend voor je.

Vandaag komen Thea en Erik weer langs om het schilderij te brengen dat je vader en ik voor je hebben uitgezocht bij mijn oma Lenie (volgens mij wil ze dat jij haar Omi gaat noemen :)).  Thea en Erik blijven slapen en mogen dan morgen op je passen.

Je kan al goed kruipen en je probeert jezelf omhoog te trekken aan de bank. Je wordt al zo groot, dat we al denken over een broertje of zusje voor je.

Ik hou van je!

dikke kus

Jora

Leave a Reply