Venetië

Den Haag, 22 en 23 november 2016

Lieve Isa,

Afgelopen week was een avontuur! Mama is met haar oma een paar daagjes naar Venetië gegaan. Ze vertrok op woensdagochtend, en kwam zaterdagavond pas weer thuis. In de tussentijd mocht ik voor je zorgen. We hebben vier daagjes lang lekker samen gespeeld, dutjes gedaan en zijn een paar keer in bad geweest. Ook heb je geholpen met de was ophangen en het bed verschonen. Mama wilde heel veel foto’s van je zien, terwijl ze in Venetië zat, dus dat hebben we maar gedaan.

Donderdagochtend ben ik met je naar de huisarts gegaan. Je hebt al een hele tijd een hoestje, en ik wilde nu toch eens weten of daar meer achter zat. Het bezoek aan de huisarts was dubbel. Aan de ene kant heb je heel hard je hoofd gestoten. Daar werden we niet zo gelukkig van. Aan de andere kant is het hoestje niks. Daar werd ik dan wel weer gelukkig van. Ik denk niet dat jij het echt begreep. Donderdagavond mocht je een paar uurtjes bij tante Soof spelen, terwijl papa buiten in de regen met een kapotte fiets rondliep. (Dit was niet het doel van de avond, maar helaas wel het gevolg.)

Zaterdagavond zijn we mama op Schiphol gaan ophalen. Jij was al moe voordat we weggingen, en had niet echt zin om naar buiten te gaan. Je was heel rustig onderweg naar mama toe. Op Schiphol kwamen we je opa en oma tegen. Dat vond je wel weer heel gezellig. Helaas bleek je energie toch echt op toen mama een half uurtje later kwam aanlopen. Je was niet echt vrolijk en heel hangerig. Dat vond mama ook weer een beetje jammer. Die had graag je mooie glimlach gezien.

Je mocht die nacht logeren bij opa en oma in Waalre. Mama en ik hadden een verjaardagsfeestje in Leiden. Wij zijn de volgende dag ook naar Waalre gekomen, om de verjaardag van opa Erik te vieren! Helaas zaten mama en ik wat langer in de trein dan gepland, omdat er een boom op het spoor was gewaaid. ‘s Middags waren we dan toch eindelijk weer bij jou! Je hebt het heel erg naar je zin gehad tijdens de verjaardag van je opa, maar was wel een beetje moe. Al met al hebben we allemaal een mooi weekend gehad.

Ik moest de volgende dag helaas weer werken, maar mama had nog even vrij genomen. Jij bent daarom maandag en dinsdag met je moeder nog bij opa en oma blijven logeren. Gezellig!

Ik houd van je!
Papa

Leave a Reply