Logeren

Den Haag, 6 november 2016

Lieve Isa,

Afgelopen donderdag ben je met jouw oma en met mij op bezoek geweest bij mijn oma. Oma Doortje woont in Alkmaar, dus dat was een flinke reis vanuit Den Haag. Gelukkig vond je het prachtig. Oma Doortje was heel blij om je eindelijk een keer te zien en ik was heel trots om je te laten zijn. Jij vond het gelukkig ook leuk. Oma Doortje en jij hadden gelijk een klik. Het duurde niet lang voordat je bij haar op schoot lag te slapen. Papa was de hele tijd bezig om foto’s te maken.

Dit weekend hebben we bij je opa en oma in Waalre gelogeerd. Iedereen vond het geweldig. Je opa en oma vonden het heel fijn en gezellig dat we weer een keer naar hen toe kwamen. Je moeder en ik vonden het geweldig dat je twee nachtjes bij opa en oma op de kamer mocht slapen. Jij vond het super. Je hebt het hele weekend alleen maar gelachen!

Lieve Isa, wat was het een fijn weekend. Je hebt met iedereen gespeeld. Met opa Erik, oma Thea, Ome Koen en Tante Vief. En met mama en papa natuurlijk. Je opa heeft vanochtend een bal gepakt, en samen hebben jullie daarmee gespeeld. Je vond het geweldig. Vanmiddag hebben jij, oma Thea en ik met de bal overgegooid. Je was aan het schateren. Heerlijk om je zo te horen.

Lieve Isa, het weekend is voorbij. Morgen ga je weer naar de kinderopvang. Gelukkig heb je het daar ook altijd naar je zin. Je moeder en ik weten in ieder geval dat we binnenkort weer naar opa en oma in Waalre gaan.

Ik hou van je,
Papa

Leave a Reply