Slapen

Den Haag, 19 oktober 2016

Lieve Isa,

We zijn weer een week verder. We denken dat je iets beter bent gaan slapen, maar het is nog steeds niet perfect. Oma Thea vroeg zich af of je het misschien koud had ‘s nachts, dat je daarom huilend wakker wordt. We hebben een slaapzak om je bedje heen gevouwen en je krijgt vannacht een mutsje op. We hopen dat het helpt. Voor jou en voor ons.

Lieve Isa, vandaag heeft oma Thea weer op je gepast. Ze zei dat je de hele dag vrolijk was. Het maakte niet uit wat zij deed, jij moest erom lachen. Toen je moeder en ik ‘s avonds thuis kwamen, zagen we dat ze gelijk had. Je was supervrolijk! Ook moe, maar vooral vrolijk. Oma is met een goed gevoel naar huis gegaan, en jij ging een dutje doen. Je bent net boos wakker geworden, dus je krijgt van ons een fles met een papje.

Lieve Isa, wat zou het mooi zijn als je deze momenten zou onthouden. Je moeder is voor je aan het zingen, terwijl je je fles drinkt. Jij bent met een glimlach in slaap aan het vallen. Twijfel er nooit aan dat je moeder en ik van je houden.

Ik hou van je,
Papa

Leave a Reply